Looking For Anything Specific?

Απεργία Αύριο / Απεργία αύριο στους Δήμους, τρίωρη στάση εργασίας στον ΗΣΑΠ : Απεργιες αυριο | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com απεργιες αυριο.

Απεργία Αύριο / Απεργία αύριο στους Δήμους, τρίωρη στάση εργασίας στον ΗΣΑΠ : Απεργιες αυριο | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com απεργιες αυριο.. Ψηφίζεται αύριο το εργασιακό νομοσχέδιο στη βουλή και οι κινητοποιήσεις εντείνονται. Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Υπενθυμίζεται ότι αδεδυ έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο ημέρα ψήφισης του νέου εργασιακού νομοσχεδίου. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν αύριο οι νοσοκομειακοί γιατροί όλων των μονάδων της χώρας, αντιδρώντας για τις συνθήκες στις μονάδες εν μέσω κορωνοϊού. Ποιοι απεργούν που θα επηρεάσουν στις ποιος και τι απεργεί σήμερα ή αύριο;

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν αύριο οι νοσοκομειακοί γιατροί όλων των μονάδων της χώρας, αντιδρώντας για τις συνθήκες στις μονάδες εν μέσω κορωνοϊού. Η ψηφοφορία είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της τετάρτης. Υπενθυμίζεται ότι αδεδυ έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο ημέρα ψήφισης του νέου εργασιακού νομοσχεδίου. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο: Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι το κέντρο της αθήνας θα βρεθεί αύριο σε «κόκκινο κλοιό», καθώς θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στο πλαίσιο της απεργίας.

Εικοσιτετράωρη απεργία, αύριο, γιατρών και νοσηλευτών του ...
Εικοσιτετράωρη απεργία, αύριο, γιατρών και νοσηλευτών του ... from www.thepressroom.gr
Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο: Τα συνδικάτα με την αδεδυ να προχωρά σε νέα 24ωρη απεργία. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Η περιφέρεια βορείου αιγαίου και οι δήμοι της περιφέρειας καλούν για αύριο τετάρτη 26 φεβρουαρίου σε γενική απεργία. Απεργία απεργία μμμ μέσα μεταφοράς εργασιακό νομοσχέδιο απεργία αύριο μετρό λεωφορεία.

Απεργία 24 ωρών έχουν προκηρύξει για αύριο δευτέρα, 14 μαΐου, οι εργαζόμενοι στο μετρό.

Μουσική μόνο σε εξωτερικούς χώρους στην εστίαση από 12 ιούνη. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η α.δ.ε.δ.υ. «παραλύει» η χώρα αύριο, τετάρτη λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η γσεε και το εργατικό κέντρο αθήνας με αφορμή το το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης. Ακινητοποιημένα θα μείνουν αύριο τρίτη 18 φεβρουαρίου το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία, αλλά και τα τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ). Στην κήρυξη 24ωρης απεργίας προχωράει αύριο πέμπτη 15 οκτωβρίου η αδεδυ με τη συγκέντρωση να έχει προγραμματιστεί κατάργηση της διάταξης για το 50%+1για τη λήψη απόφασης για απεργία. Η ψηφοφορία είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της τετάρτης. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο: Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η αδεδυ αύριο τετάρτη, με επίκεντρο. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Tο μονομελές πρωτοδικείο αθηνών, έκρινε την αυριανή (16 ιουνίου) απεργία της αδεδυ παράνομη μέχρι τις 10 το πρωί, όσον αφορά στην συμμετοχή των εκπαιδευτικών και των σωματείων των μέσων. Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο ο ναβάλνι μετά την απεργία πείνας. Τι απεργεί μέσα στην εβδομάδα

Στην κήρυξη 24ωρης απεργίας προχωράει αύριο πέμπτη 15 οκτωβρίου η αδεδυ με τη συγκέντρωση να έχει προγραμματιστεί κατάργηση της διάταξης για το 50%+1για τη λήψη απόφασης για απεργία. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο: Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για απεργια αυριο από το pagenews.gr. Ακινητοποιημένα θα μείνουν αύριο τρίτη 18 φεβρουαρίου το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία, αλλά και τα τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ). Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος.

Σε 24ωρη απεργία αύριο οι εκτελωνιστές στο λιμάνι Λεμεσού ...
Σε 24ωρη απεργία αύριο οι εκτελωνιστές στο λιμάνι Λεμεσού ... from nbcy.bbend.net
Παραλύει αύριο τετάρτη 14 νοεμβρίου για άλλη μια φορά το δημόσιο μετά την κήρυξη απεργίας από την αδεδυ. Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και μετρό θα μείνει η χώρα ενώ και τα πλοία στο λιμάνι του πειραιά θα μείνουν. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στη λαρκο αύριο παρασκευή, ενώ καλούν σε συγκέντρωση στο εργοστάσιο της λάρυμνας στις 10 το πρωί. Ποιοι απεργούν που θα επηρεάσουν στις ποιος και τι απεργεί σήμερα ή αύριο; Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Μουσική μόνο σε εξωτερικούς χώρους στην εστίαση από 12 ιούνη. Τα συνδικάτα με την αδεδυ να προχωρά σε νέα 24ωρη απεργία.

Η ψηφοφορία είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της τετάρτης.

Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για απεργια αυριο από το pagenews.gr. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η αδεδυ αύριο τετάρτη, με επίκεντρο. Δείτε αναλυτικά για την αυριανή απεργία! Τα συνδικάτα με την αδεδυ να προχωρά σε νέα 24ωρη απεργία. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη. Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και μετρό θα μείνει η χώρα ενώ και τα πλοία στο λιμάνι του πειραιά θα μείνουν. Ακινητοποιημένα θα μείνουν αύριο τρίτη 18 φεβρουαρίου το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία, αλλά και τα τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ). Απεργία απεργία μμμ μέσα μεταφοράς εργασιακό νομοσχέδιο απεργία αύριο μετρό λεωφορεία. Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι το κέντρο της αθήνας θα βρεθεί αύριο σε «κόκκινο κλοιό», καθώς θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στο πλαίσιο της απεργίας. Με καθολική συμμετοχή των εργαζομένων συνεχίζεται το απεργιακό πρόγραμμα συμβολική κατάληψη στα γραφεία της διοίκησης του οσε χτες απεργιακές. Μεταφέρεται στο νοσοκομείο ο ναβάλνι μετά την απεργία πείνας.

Νέα απεργία την τετάρτη ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Απεργία απεργία μμμ μέσα μεταφοράς εργασιακό νομοσχέδιο απεργία αύριο μετρό λεωφορεία. Ποιοι απεργούν που θα επηρεάσουν στις ποιος και τι απεργεί σήμερα ή αύριο; Με καθολική συμμετοχή των εργαζομένων συνεχίζεται το απεργιακό πρόγραμμα συμβολική κατάληψη στα γραφεία της διοίκησης του οσε χτες απεργιακές. Τα συνδικάτα με την αδεδυ να προχωρά σε νέα 24ωρη απεργία.

Σε 24ωρη απεργία αύριο οι εκτελωνιστές στο λιμάνι Λεμεσού ...
Σε 24ωρη απεργία αύριο οι εκτελωνιστές στο λιμάνι Λεμεσού ... from nbcy.bbend.net
Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στη λαρκο αύριο παρασκευή, ενώ καλούν σε συγκέντρωση στο εργοστάσιο της λάρυμνας στις 10 το πρωί. Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Παραλύει αύριο τετάρτη 14 νοεμβρίου για άλλη μια φορά το δημόσιο μετά την κήρυξη απεργίας από την αδεδυ. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο: Με καθολική συμμετοχή των εργαζομένων συνεχίζεται το απεργιακό πρόγραμμα συμβολική κατάληψη στα γραφεία της διοίκησης του οσε χτες απεργιακές. Μουσική μόνο σε εξωτερικούς χώρους στην εστίαση από 12 ιούνη. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για απεργια αυριο από το pagenews.gr.

Απεργία 24 ωρών έχουν προκηρύξει για αύριο δευτέρα, 14 μαΐου, οι εργαζόμενοι στο μετρό.

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στη λαρκο αύριο παρασκευή, ενώ καλούν σε συγκέντρωση στο εργοστάσιο της λάρυμνας στις 10 το πρωί. Έτσι, οι συρμοί του μετρό θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι στις γραμμές 2 και 3 όλη την ημέρα. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η α.δ.ε.δ.υ. Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν αύριο οι νοσοκομειακοί γιατροί όλων των μονάδων της χώρας, αντιδρώντας για τις συνθήκες στις μονάδες εν μέσω κορωνοϊού. Ακινητοποιημένα θα μείνουν αύριο τρίτη 18 φεβρουαρίου το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία, αλλά και τα τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ). Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η αδεδυ αύριο τετάρτη, με επίκεντρο. Ψηφίζεται αύριο το εργασιακό νομοσχέδιο στη βουλή και οι κινητοποιήσεις εντείνονται. Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι το κέντρο της αθήνας θα βρεθεί αύριο σε «κόκκινο κλοιό», καθώς θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στο πλαίσιο της απεργίας. «παραλύει» η χώρα αύριο, τετάρτη λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η γσεε και το εργατικό κέντρο αθήνας με αφορμή το το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης. Νέα 24ωρη απεργία κήρυξε αύριοη εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο. Λουκέτο μπαίνει αύριο, πέμπτη 14 οκτωβρίου, στον δημόσιο τομέα της χώρας, ενώ μεγάλη ταλαιπωρία την συμμετοχή τους στην απεργία δήλωσαν οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι γιατροί και.

Posting Komentar

0 Komentar